Zenon Emmanuel 2017

Mensen kunnen door zijn werk hun grenzen in eigen gedachten verleggen. Met andere woorden, de kunst vertelt het verhaal aan mensen of mensen gaan door zijn kunst zelf verhalen vertellen. Hij doet alles anders. In de vier hoeken van zijn schilderijen zit altijd een vijfde hoek, die je niet kan zien. Hij verwacht van mensen dat er vragen over zijn schilderijen worden gesteld, dat ze door de schoonheid van kracht en kleur meekijken.

Maar hij houdt er ook van om te experimenteren met andere stijlen en kleuren. Hij zoekt de randen op om zichzelf te blijven ontwikkelen. Zo houdt hij ervan om (half-)realistische portretten te schilderen en te proberen de essentie van een persoon in het schilderij tot uiting te laten komen. Wil je een specifiek portret of maatwerkschilderij laten maken, stuur dan je wensen naar Kunstvoorjou.nl en hij gaat voor je aan de slag!

Zenon is geboren op 4 augustus 1973 als kind van artistieke ouders. Kunst is hem dus met de paplepel ingegoten. Hij is opgegroeid in Oekra├»ne maar inmiddels al weer jaren woonachting in Nederland. Zijn schilderijen zijn al vele jaren te bewonderen op nationale en internationale kunstbeurzen en galerie├źn. Vooral zijn soms magisch-realistisch aandoende schilderijen wekken verbazing, verwondering en maken nieuwsgierig. Maar Zenon is ook een zeer gerespecteerd portret schilder. Hij maakt zeer realistische portretten maar voegt er ook graag zijn eigen signatuur aan toe. Zenon is lid van De Nederlandse Associatie voor Beeldend Kunstenaars.

info@zenon-art.com

https://zenon-portretschilderen.nl

 

Discipline

Delen