Marja Schilt 2017

Marja Schilt is een edelsmid met passie voor het vak. Na haar opleiding aan de vakschool heeft zij zich doorontwikkeld en de diverse technieken meer eigen gemaakt. In haar atelier in de voormalige Honigfabriek in Koog aan de Zaan maakt zij unieke sieraden die een plezier zijn om te dragen.

Inspiratie vindt zij vooral in de vele organische vormen en lijnen die overal om ons heen te vinden zijn. Door daarnaast ook te spelen met materialen leidt dit tot verrassend mooie unieke sieraden. Haar sieraden vervaardigt zij zowel vrij naar eigen ontwerp als in opdracht naar specifieke wensen. Bij opdrachten betrekt zij de klant bij het hele proces zodat het sieraad heel persoonlijk wordt en ook daadwerkelijk zoals haar klant het bedacht heeft.

Omdat zij het leuk vindt om haar enthousiasme voor het maken van mooie dingen te delen en het creatieve in mensen naar boven te halen geeft zij ook workshops edelsmeden en zilverklei waarbij zij mensen begeleidt bij het zelf maken van verassend mooie sieraden. Het is fantastisch om te zien wat mensen in een relatief kort tijdsbestek kunnen maken, en hoe trots ze dan zijn op het sieraad dat ze gemaakt hebben.

info@marjaschilt.nl

http://www.marjaschilt.nl

Discipline

Delen